Postim Ngjitës

Leshimet Hapesinore, Objektet dhe eventet Astronomike per vitin 2017 – 2018

This is the post excerpt. Vazhdoni leximin Leshimet Hapesinore, Objektet dhe eventet Astronomike per vitin 2017 – 2018

Advertisements

Më shumë se 2 miliard njerëz kanë mungesë të ujit të pijshëm, Ky numër vazhdon të rritet.

Ndërsa popullsia rritet dhe ndryshimet klimatike zvoglohet sasia e ujit të embël, mungesa e ujit zë vend në qendër. Uji i freskët është thelbësor për pirjen, larjen, ushqimin në rritje, prodhimin e energjisë dhe vetëm për çdo aspekt tjetër të … Vazhdoni leximin Më shumë se 2 miliard njerëz kanë mungesë të ujit të pijshëm, Ky numër vazhdon të rritet.

NASA leshon InSight per te studiuar brendesine e Marsit

Misioni i NASA’s InSight ose ( Eksplorimi i Brendshem i Marsit duke perdorur Investigime Sizmike, Gjeodosi dhe Transport te Nxehti ) u leshua me 5 maj nga Baza e Forcave Ajrore Vanderberg, Calforni-SHBA, duke u bere misioni i pare nderplanetar … Vazhdoni leximin NASA leshon InSight per te studiuar brendesine e Marsit

Klubi kosovare i astronomis “AOK” nderohet nga qendra e NASA-s në Florida, Kennedy Space Center…

Qendra e NASA-s në Florida, Kennedy Space Center… ka nderuar klubin kosovare AOK – Astronomy Outreach of Kosovo, duke e vendosur një pllakë me emerin e kryetares se klubit Pranvera Hyseni në shenjë falenderimi në vendkalimin “SpaceWalk of Honor”, për … Vazhdoni leximin Klubi kosovare i astronomis “AOK” nderohet nga qendra e NASA-s në Florida, Kennedy Space Center…