Më shumë se 2 miliard njerëz kanë mungesë të ujit të pijshëm, Ky numër vazhdon të rritet.

Ndërsa popullsia rritet dhe ndryshimet klimatike zvoglohet sasia e ujit të embël, mungesa e ujit zë vend në qendër. Uji i freskët është thelbësor për pirjen, larjen, ushqimin në rritje, prodhimin e energjisë dhe vetëm për çdo aspekt tjetër të … Vazhdoni leximin Më shumë se 2 miliard njerëz kanë mungesë të ujit të pijshëm, Ky numër vazhdon të rritet.

Klubi kosovare i astronomis “AOK” nderohet nga qendra e NASA-s në Florida, Kennedy Space Center…

Qendra e NASA-s në Florida, Kennedy Space Center… ka nderuar klubin kosovare AOK – Astronomy Outreach of Kosovo, duke e vendosur një pllakë me emerin e kryetares se klubit Pranvera Hyseni në shenjë falenderimi në vendkalimin “SpaceWalk of Honor”, për … Vazhdoni leximin Klubi kosovare i astronomis “AOK” nderohet nga qendra e NASA-s në Florida, Kennedy Space Center…

Shumë teori në fizikë kanë singularitete matematikore të një lloji ose te një tjetëri…

Shumë teori në fizikë kanë singularitete matematikore të një lloji ose te një tjetëri. Ekuacionet për këto teori fizike parashikojnë që masa e topit nga një sasie e vogël të bëhet e pafund. Kjo është në përgjithësi një shenjë për … Vazhdoni leximin Shumë teori në fizikë kanë singularitete matematikore të një lloji ose te një tjetëri…