Astronomet konfirmojne objektin e pare nderyjor – dhe rezultatet jane te mrekullueshme

Astronomet kane nxjerre rezultatet e para nga nje studim i thelluar mbi objektin e pare  nderyjor, qe fluturoi permes sistemin tone diellor muajin e kaluar – dhe gjetjet jane jashtezakonisht interesante. Objekti eshte i njohur si 1I / 2017 U1 … Vazhdoni leximin Astronomet konfirmojne objektin e pare nderyjor – dhe rezultatet jane te mrekullueshme

Pamja e pare e nje objekti nderyjor qe kaloi permes Sistemit tone Diellor

Ky eshte ndoshta imazhi i pare i nje objekti nderyjor qe kemi pare ndonjehere ne Sistemin tone Diellor. Disa kohe me pare u perhap lajmi se A / 2017 U1 mund te jete nje asteroid ose komete nga nje yll … Vazhdoni leximin Pamja e pare e nje objekti nderyjor qe kaloi permes Sistemit tone Diellor