NASA pergaditet per eklipsin total te 21 gushtit

Per here te pare ne 99 vite nje eklips total i diellit do te ndodhe neper te gjithe kontitnentin e Amerikes,dhe NASA po pergaditet per kete event.Per me shume viziotni https://eclipse2017.nasa.gov/ ose https://www.nasa.gov/Eklipsi i madh Amerikan

Advertisements