Krateri Marsian te kujton Apollo 16 ne hene

Pamje me e madhe imazhit dhe teksti. Roveri Marsian i NASA-s Opportunity kaloi afer nje krateri te ri kete pranvere gjate 45 vjetorit te udhetimit te Apollo 16 ne henen e Tokes, duke treguar nje lidhje mes dy misioneve. Ekipi shkencor … Vazhdoni leximin Krateri Marsian te kujton Apollo 16 ne hene

Kete jave ne Historine e NASA’s.Misioni i pare me ekuipazh i Apollos–Leshuar 21 dhjetor 1968

Kete jave ne vitin 1968,Apollo 8, misioni i pare me ekuipazh i Apollos, u leshua nga Qendra Hapesinore Kennedy e NASA-s me 21 dhjetor 1968. Ketu, ne fazen e S-IC eshte duke u ngritur per bashkimin e fundit te mjetit me … Vazhdoni leximin Kete jave ne Historine e NASA’s.Misioni i pare me ekuipazh i Apollos–Leshuar 21 dhjetor 1968