Muaji shkurt i 2017 ishte shkurti i dyte me i nxehte i 137 viteve te fundit

Nga NASA/GISS Muaji shkurt i vitit 2017 ishte i dyti shkurt me i nxehte ne 137 vite moderne te mbajtjes se te dhenave te temeperaturave, sipas nje analize mujore te temperaturave globale nga shkencetaret ne Institutin Goddard te NASA’s per … Vazhdoni leximin Muaji shkurt i 2017 ishte shkurti i dyte me i nxehte i 137 viteve te fundit

Tre tetoret e fundit ishin tetoret me te nxehte te 136 viteve te fundit.

View larger image-Tetori i vitit 2016 ishte i dyti tetor me i ngrohte i 136 viteve moderne te mbajtjes se te dhenave, sipas nje analize mujore te temperaturave globale nga shkencetaret ne Institutin per studimi hapesinore Goddard te NASA’s (GISS) ne … Vazhdoni leximin Tre tetoret e fundit ishin tetoret me te nxehte te 136 viteve te fundit.

Vrima e ozonit ne Antartik per 2016-ten arrin madhesine mesatare, ne perputhje me pritjet shkencore.

Vrima ne shtresen e ozonit te Tokes qe formohet mbi Antarktik cdo shtator u rrit me rreth 8,9 milion kilometra katrore ne vitin 2016 para se te fillonte te sherohej, sipas shkencetareve te NASA’s dhe NOAA’s, te cilet monitorojne fenomenin … Vazhdoni leximin Vrima e ozonit ne Antartik per 2016-ten arrin madhesine mesatare, ne perputhje me pritjet shkencore.

NASA Vendos satelitin PACE per Studimet e Avancuara te ndryshimeve klimatike te tokes

NASA Vendos satelitin PACE per Studimet e Avancuara te ndryshimeve klimatike te tokes. Misioni Plankton, aerosol,Rete, Ekosistemit oqeanike- ose PACE ,- do te japi pamjen me te plote ne matjet me ngjyra globale te oqeaneve ne historine e NASA-s. Jo … Vazhdoni leximin NASA Vendos satelitin PACE per Studimet e Avancuara te ndryshimeve klimatike te tokes