NASA ka zgjedhur 2 misione per te Ekploruar Sistemin Diellor

NASA ka perzgjedhur dy koncepte finaliste per nje mision robotik te planifikuar per t’u leshuar ne mes te viteve 2020: nje mision per te kthyer mostra nga nje komete dhe nje helikopter i ngjashem me dronin qe do te eksploronte … Vazhdoni leximin NASA ka zgjedhur 2 misione per te Ekploruar Sistemin Diellor

Pamja e pare e nje objekti nderyjor qe kaloi permes Sistemit tone Diellor

Ky eshte ndoshta imazhi i pare i nje objekti nderyjor qe kemi pare ndonjehere ne Sistemin tone Diellor. Disa kohe me pare u perhap lajmi se A / 2017 U1 mund te jete nje asteroid ose komete nga nje yll … Vazhdoni leximin Pamja e pare e nje objekti nderyjor qe kaloi permes Sistemit tone Diellor