Te dhena te reja rreth perberjes dhe atmosferes se planeteve te TRAPPIST-1

Nje vit qe nga zbulimi i shtate planeteve me madhesin e Tokes te sistemit TRAPPIST-1, shkencetaret kane punuar shume per te kuptuar me mire keto bote joshese qe jane vetem 40 vite drite larg. Fale te dhenave nga nje kombinim teleskopesh … Vazhdoni leximin Te dhena te reja rreth perberjes dhe atmosferes se planeteve te TRAPPIST-1

NASA & A.I zbulojne nje Sistem Planetar qe ngjan me Sistemin Diellor

Fale Inteligjences Artificiale–A.I ne partneritet me Google, NASA ka zbuluar nje sistem planetar qe ka aq planete sa Sistemi jone Diellor. Eshte sistemi yjor me dendur me planete jashte sistemit tone diellor zbuluar deri me tani. Sistemi quhet Kepler-90, nje … Vazhdoni leximin NASA & A.I zbulojne nje Sistem Planetar qe ngjan me Sistemin Diellor