Imazhet me te mira te bera gjate Eklipsit Total te Diellit, 2017

Diten e djeshme milion Amerikane perjetuan nje nder fenomenet me te bukura te natyres, nje eklips total diellor–i cili kaloi nga Oregoni deri ne Karolin e jugut pra ne te gjithe kontinentin.Ndersa miliona te tjere nga e gjithe bota me … Vazhdoni leximin Imazhet me te mira te bera gjate Eklipsit Total te Diellit, 2017

Sateliti i NASA’s shikon hijen e henes mbi Patogoni

Me 26 shkurt 2017, nje eklips unazor i diellit ishte i dukshem pergjate nje shtegu te ngushte qe shtrihej nga maja jugore e Amerikes se Jugut, permes Oqeanit Atlantik dhe ne jug te Afrikes. Nderkohe, sateliti Terra i NASA-s e shikoj … Vazhdoni leximin Sateliti i NASA’s shikon hijen e henes mbi Patogoni

Te dhenat e Henes nga NASA tregojne rrugen me te sakte te nje Eklipsi Diellor

Te henen, 21 gusht , 2017, miliona njerez ne SH.B.A. do te kene syte ne qiell sepse ata do jene deshmitare te nje eklipsi total diellor. Hija e henes do te kaloj permes Shteteteve te Bashkuara, nga Oregon ne Karolinen … Vazhdoni leximin Te dhenat e Henes nga NASA tregojne rrugen me te sakte te nje Eklipsi Diellor