AstroAlb-Astronomy

AstroAlb-Vendi ku astronomia flet shqip

APOD-Fotoja Astronomike e Dites.

Fotoja Astronomike e Dites-APOD,NASA,AstroAlb.

Ketu do te gjeni Fotot Astronomike te Dites,ne shqip,te marra nga APOD-Astronomy Picture Of The Day ne facebook:https://www.facebook.com/AstronomyPictureOfTheDay/

Blogu yne:https://astroalb-astronomy.blogspot.al/

Website i APOD:http://apod.nasa.gov/

______________________________________________________

67-27.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Galaktika e Andromedes-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/27/galaktika-e-andromedes/

66-23.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Mjegullnaja Lagoon-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/16/mjegullnaja-lagoon/

65-22.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-ISS teksa tranziton diellin-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/20/iss-teksa-tranziton-diellin/

64-21.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Misioni i pare i Apollos,leshuar per ne ISS-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/21/kete-jave-ne-historine-e-nasas-misioni-i-pare-me-ekuipazh-i-apollos-leshuar-21-dhjetor-1968/

63-20.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Pandora nga afer–https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/22/pandora-nga-afer/

62-13.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-15 dhjetor,1998-leshimi i pare i modulit amerikan per ne ISS–https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/15/15-dhjetor-1998-leshimi-i-modulit-te-pare-amerikan-per-ne-iss/

61-12.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Mjegullnaja Lagon–https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/16/mjegullnaja-lagoon/

60-11.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Erresira e perhershme ne Ceres-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/16/erresira-e-perhershme-ne-ceres-animacion/

59-10.12.106

Fotoja Astronomike e Dites-Apollo 17 misioni i fundit me ekuipazh per ne Hene–Leshuar me 7 dhjetor 1972-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/13/apollo-17-misioni-i-fundit-me-ekuipazh-per-ne-hene-leshuar-me-7-dhjetor-1972/

58-09.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Pesiazhi me i fohte ne Mars (ose ne Toke)-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/13/peisazhi-me-i-ftohte-ne-mars-ose-ne-toke/

57-08.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Krateri Kerwav ne Ceres-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/10/krateri-kerwan-ne-ceres/

56-07.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Lindja e diellit dhe Thomas Pesquet-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/09/lindja-e-diellir-dhe-thomas-pesquet/

55-06.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Aurorat mbi polin jugor te jupiterit shikuar nga Juno-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/08/aurorat-mbi-polin-jugor-te-jupiterit-nga-juno/

54-05.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Hubble duke u lene i vetem ne hapesire-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/05/hubble-lihet-i-vetem-ne-hapesire/

53-04.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja e yjeve te ndritshme-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/05/hubble-lihet-i-vetem-ne-hapesire/

52-03.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Galaktikat ne Pegasus-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/12/03/galaktikat-ne-pegasus/

51-01.12.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Servisi i pare i Hubble ne hapesire nga austronuatet-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/12/servisi-i-pare-i-hubble-ne-hapesire-nga.html

50-30.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Teleskopi James Webb i NASA’s drejt transportimit:https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/11/30/teleskopi-james-webb-i-nasas-drejt-transportimit/

46-29.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Muzgu i zjarrte mbi Atlantik-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/11/29/muzgu-i-zjarrte-ne-atlantik/

45-27.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Jugu i Italise nga ISS-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/11/jugu-i-italise-nga-iss.html

44-26.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Duke festuar diten e falenderimeve ne hapesire:https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/11/duke-festuar-ne-ditn-e-falenderimeve-ne.html

43-17.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Leshimi i ekspedites se ”50” per ne ISS-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/11/leshimi-i-ekspedites-se-50-per-ne-iss.html

42-16.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Rete mbi detin e Filipineve-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/11/16/rete-mbi-detin-e-filipineve/

41-14.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites-Superhena dhe Stacioni Hapesinore:https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/11/superhena-dhe-stacioni-hapesinor.html

40-09.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Galaktika e Lules se Diellir:https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/11/galaktika-e-lules-se-diellit.html

39-07.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Portreti i NGC 281-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/11/portreti-i-ngc-281.html

38-04.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Grupimi yjor i hapur ne yjesine e Akrepit-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/11/grupimi-yjor-i-hapur-ne-yjesine-e.html

37-02.11.2016

Fotoja Astronomike e Dites- Pasqyrat e James Webb jane bashkuar se bashku ne nje enigme kozmike-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/11/02/pasqyrat-e-james-webb-jane-bashkuar-se-bashku-ne-nje-enigme-kozmike/

36-1-11.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Arp 299:Vrima e zeze ne bashkimin e Galaktikave.

https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/11/01/arp-299vrima-e-zeze-ne-bashkimin-e-galaktikave/

35-30.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Ulja e austronauteve te ekspediteds se 49 me anijen Soyuz-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/10/30/ulja-astronauteve-te-ekspedites-se-49-me-anijen-soyuz/

34-28.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Një pamje në infra të kuqe e mjegullnajës së Orionit-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/10/28/nje-pamje-ne-infra-te-kuqe-e-mjegullnajes-se-orionit/

33-27.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Herët në mëngjes në Paranal-http://wp.me/p7NJiw-YA

32-25.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Anija Cygnus bashkengjitet ne kopulen e ISS-http://wp.me/p7NJiw-Ws

31-22.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Qendra e Rruges se Qumeshtit-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/10/21/qendra-e-rruges-se-qumeshtit/

30-20.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja e Bumerangut-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/mjegullnaja-e-bumerangut.html

29-19.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Grupimi yjot Pleiades-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites-19102016.html

28-18.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Grupimi Galaktikor Antlia-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/10/18/grupimi-galaktikor-antlia/

27-16.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Malet cilindrike ne Venus:https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-dites-16102016.html

26-15.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja NGC 3603-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/10/15/mjegullnaja-ngc-3603/

25-14.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja Cyngus:https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites-14102016.html

24-13.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja N44C :https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites-131020160.html

23-12.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Eklipsi Henor Penumbral-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/eklipsi-henor-penumbral.html

22-11.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Galaktika Spirale M33-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites-10102016.html

21-10.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Ererat ne Toke-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/10/10/ererat-ne-toke-fotoja-astronomike-e-dites/

20-09.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Uragani Ivan-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dits-09102016.html

19-08.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Imazhe te tokes nga ISS-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/astronautet-ne-stacionin-nderkombetar.html

18-07.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Uragani Metthew-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites-07102016.html

17-06.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Rajoni yll formues IC 2944-https://astroalbastronomy.wordpress.com/2016/10/06/mjegullnaja-ic-2944-fotoja-astronomike-e-dites/

16-05.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Ylli Variabel i vezhguar nga Edwin Hubble:https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dite-05102016.html

15-04.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Roveri Curiosity ben nje pajme 360 gradesh te nje rajoni Marsian te Quajtuar “Murray Buttes”-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites-04102016.html

14-03.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Duke studiuar Kometen C67/P Churyumov-Gerasimenko,me nje vizualizim 3D-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites-03102016.html

13-02.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:NASA perfundon saldimin e serberatorit te pare te SLS-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites-02102016.html

12-01.10.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Lamtumire Rosetta-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/10/fotoja-astronomike-e-dites.html

11-30.09.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja e Erret (LDN) 1251-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/09/fotoja-astronomike-e-dites-30092016.html

10-29.09.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Duke testuar sistemin Pathrinder te teleskopit hapesinor James Webb-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/09/fotoja-astronomike-e-dites-29092016.html

9-28.09.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja Statuja e Lirise-http://wp.me/p7NJiw-wf

8-27.09.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Gjiri e Shen Lawrence shikuar nga ISS-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/09/fotoja-astronomike-e-dites-27092016.html

7-26.09.2016

Fotoja Astronomike e Dites:NASA shfaq gjetjet e reja te bera henes Europa te Jupiterit,me ane te teleskopit Hubble.-http://wp.me/p7NJiw-vl

6-25.09.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Saturni nga siper-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/09/saturni-nga-siper-fotoja-astronomike-e.html

5-24.09.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja Helix ne rreze Infra te Kuqe-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/09/mjegullnaja-helixne-rreze-infra-te.html

4-23.09.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Mjegullnaja IC 1805 dhe IC 1848-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/09/fotoja-astronomike-e-dites24092016.html

3-19.08,2016

Fotoja Astronomike e Dites:Nje meteore duke rene mbi Parkun Kombetare ne Arizona.-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/08/fotoja-astronomike-e-dites-19-gusht2016.html

2-17.08.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Nje meteor perpara galaktikes se Andromedes (Fotoja Astronoomike e Dites.-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/08/fotoja-astronoomike-e-dites-17-gusht2016.html

1-16.08.2016

Fotoja Astronomike e Dites:Pese Planete dhe Hena mbi Australi.-https://astroalb-astronomy.blogspot.al/2016/08/fotoja-astronomike-e-dites-16-gusht2016.html

Advertisements

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google+

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google+. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

w

Po lidhet me %s

Këtë e pëlqejnë %d blogues: