Qendra e NASA-s në Florida, Kennedy Space Center… ka nderuar klubin kosovare AOK – Astronomy Outreach of Kosovo, duke e vendosur një pllakë me emerin e kryetares se klubit Pranvera Hyseni në shenjë falenderimi në vendkalimin “SpaceWalk of Honor”, për të nderuar përgjithmonë punën dhe mbështetjen që po i bëjnë programit hapësinor Amerikan gjatë viteve të fundit.

29790162_2054114921468790_696527142883688448_o.jpg29792614_2054106051469677_6006583128632590336_n.jpg

Advertisements