Shkencetaret derguan nje mesazh te alienet dhe shpresojne te marrin pergjigje brenda 25 viteve

Nje grup shkencetaresh zbuluan se kane derguar nje mesazh te detajuar ne nje planet te afert me shpresen per te kontaktuar me jeten e huaj atje — dhe shpresojne te dergojne nje tjeter se shpejti. Projekti, i quajtur Sónar Calling … Vazhdoni leximin Shkencetaret derguan nje mesazh te alienet dhe shpresojne te marrin pergjigje brenda 25 viteve