Te dhena per Efektin e Relativetit ne yjet qe orbitojne vrimen e zeze supermasive ne galaktiken tone

Ka nje vrime te zeze supermasive ne qender te galaktikes sone te quajtur Sagittarius A *, ose Sgr A * per shkurt. Ky objekt masiv, dhe i padukshem eshte rreth 26.000 vjet drite larg dhe ka nje mase 4 milion … Vazhdoni leximin Te dhena per Efektin e Relativetit ne yjet qe orbitojne vrimen e zeze supermasive ne galaktiken tone