Nga pikepamja e tij ne orbiten e ulet te Tokes ne bordin e Stacionit Hapesinor , astronauti Randy Bresnik i NASA’s vuri ne levizje kameren e tij drejt Henes teksa o linde dhe kapi kete imazh te mrekullueshem me 3 gusht 2017. Duke shikuar perpara per eklipsin total diellor te 21 gushtit,  Bresnik shkroi ne Twitter: Hena e mrekullueshme po lind, detaje te tilla shihen nga hapesira, ndersa hena e plote e ardhshme shenon Eklipsin e 2017, ku une do ta shikoja nga @Space_Station. ”

Image Credit: NASA/Randy Bresnik

Perditesimi per here te fundit 8 gusht,2017.

Tags:HENAISS-STACIONI NDERKOMBETARE I HAPESIRES

Advertisements