Kjo foto gjate nates e Florides ne Amerike, u mor nga Inxhinier i Fluturimeve te Ekspedites se 51 Thomas Pesquet i ESA’s ne bordin e Stacionit Nderkombetar te Hapesires, me mars 2017. Dritat e ndritshme te qyteteve dallohen, duke perfshire zonen metropolitane Miami-Fort Lauderdale, e shume vend te tjera dhe ne mes, Orlandon.

I dukshem ne bregun e oqeanit Atlantik te Florides eshte zona Kepit Canaveral aty ku ndodhet Qendra Hapesinore Kenedi e NASA’s ku aktualisht jane duke u bere pergatitjet per leshimin e misionin te njembedhjete te SpaceX per te leshuar ngarkesen me furnizime dhe pajisje shkencore per ekuipazhin e ISS, e planifikuar te leshohet me 1 qershor , nga Kompleksi i leshimeve 39A.

Image Credit: ESA/NASA

Perditesimi per here te fundit 31 maj,2017.

Tags:ISS-STACIONI NDERKOMBETARE I HAPESIRES

Advertisements