Pershtypje artistike e teleskopit te ardhshem te ESA’s qe do te studioje Energjine e Erret dhe Materien e Erret.Nga: ESA/C. Carreau

Per me shume vizitoni:
1-http://www.nasa.gov/euclid

2-http://sci.esa.int/euclid

Info ne shqip rreth Euclid mund te gjenden ketu:

Perditesimi per here te fundit 9 maj,2017

Tags:ESA, EUKLIDI, UNIVERSI

Advertisements