Pas 173 ditesh qendrimi ne hapesire , tre pjesetaret e Stacionit Nderkombetar te Hapsires (International Space Station)u kthyhen ne Toke !
Astronauti i NASA-se Shane Kimbrough bashke me dy kozmonautet Sergey Ryzhikov dhe Andrey Borisenko te agjensise hapsinore ruse Роскосмос ( Roscosmos) jane kthyer ne shtepi duke u ulur sot ne Kazakistan ne oren 03:20 pm. Gjate qendrimit te tyre 173 ditore ne Stacionin Nderkombetar te Hapesires ata kontribuan ne shume eksperimente ne biologji , bioteknologji , shkencat fizike ( Fizik , Astronomi , Kimi ) dhe Shkencen e Tokes .
📸 Fotografi i NASA-se Bill Ingalls

Per me shume rreth ISS ,mund te vizitoni:https://www.nasa.gov/mission_pages/station/main/index.html

Perditesimi per here te fundit 11 prill,2017.

Tags:AUSTRONAUTE, ISS-STACIONI NDERKOMBETARE I HAPESIRES

Advertisements