Inxhinieri i Fluturimeve te Ekspedites se 50 te ISS Thomas Pesquet i Agjencise Hapesinore Europiane (ESA) ka fotografuar shkelqimin e aurorave nga pika e tij e favorshme ne bordin e Stacionit Nderkombetar te Hapesires me 27 mars, 2017. Pesquet e ndau ate ne rrjetet sociale – duke shkuar, “Pamja naten e fundit ka qene thjesht e mrekullueshme: pak re, dhe me aurora intesisve qe shkelqenin mbi planetin tone.

Me shume imazhe te Aurorave:

Image Credit: ESA/NASA

Perditesimi per here te fundit 4 prill, 2017

Tags:ISS-STACIONI NDERKOMBETARE I HAPESIRES, PLANETI TOKE

Advertisements