Artikulli nga NASA

NASA po vazhdon te beje pune te mahnitshme per te zhvilluar dhe per te nisur misionet shkencore dhe per te rritur aftesite teknike te Amerikes. Buxheti i propozuar fiskal per vitin 2018 ,i mundeson NASA’s qe te vazhdoje punen me industrine per te rritur kapacitetet e qeverise Amerikane,per te derguar njerezit thelle ne hapesire si asnjehere me pare, te vazhdojne perpjekjet e tyre ne aeronautike dhe eksplorimin e universit. Buxheti mbeshtet udheheqjen e NASA’s ne hapesire dhe rrit punen e tyre te vazhdueshme ne teknologjite e nevojshme per te derguar njerezit thelle ne hapesire duke perfshire udhetimin ne Mars. Financimi i pergjithshem shkencor eshte i qendrueshem dhe mbeten te perkushtuar per te studiuar planetin tone dhe universin.

Bugjeti i propozuar fiskal i 2017

Lexoje buxhetin e NASA per 2018 PDF– (leshuar me 16, 2017)
Bugjeti nga Shtepia  e Bardhe  SHBA(leshuar me 16, 2017)
Konference:Adminstratori i NASA’s Robert Lightfoot , ne nje deklarate per buxhetin fiskal te agjensise per 2018

Raportet dhe  Planet

2016 Agency Financial Report (8 MB PDF)
FY 2015 Annual Performance Report and FY 2017 Annual Performance Plan (9 MB PDF)
Current Strategic Plan (FY 2014; to be updated in 2018) (2 MB PDF)
Guide to the Strategic Plan (368 KB PDF)
Most Recent Agency Financial Report (FY 2015; to be updated in late 2016)
Summary of Performance and Financial Information (13 MB PDF)

Buxhetet e meparshme

FY 2017 | FY 2016FY 2015 | FY 2014 | FY 2013 | FY 2012 | FY 2011 | FY 2010 | FY 2009 | FY 2008 | FY 2007 | FY 2006 | FY 2005 | FY 2004 | FY 2003 and Earlier

Per me shume rreth NASA’s mund te vizitoni:

https://www.nasa.gov

-Fund-

Perditesimi per here te fundit 16 mars,2017.

Tags:NASA

Advertisements