Ky imazh i perbere, nga dhjete korniza, tregon Stacionin Nderkombetar te Hapesires, me nje ekuipazh prej gjashte vetash ne bord, ne nje siluete teksa po tranziton diellin afersisht pese milje ne sekonde, te shtunen, me 17 dhjetor 2016, nga Newbury Park, California. Anetaret ne bordin e ISS te Ekspedites se 50,  jane: astronautet e NASA’s Shane Kimbrough dhe Peggy Whitson: kozmonautet rus Andrey Borisenko, Sergey Ryzhikov, dhe Oleg Novitskiy dhe astronauti Thomas Pesquet i ESA’s.

Perditesimi per here te fundit 20 dhjetor,2016.

Tags:DIELLI, ISS-STACIONI NDERKOMBETARE I HAPESIRES

Advertisements