Anija Soyuz MS-01 shihet duke ulur anetaret e ekuipazhit te ekspedites se 49 , astronauten e NASA’s Kate Rubins, kozmonautin rus Anatoli Ivanishin i Roscosmos, dhe astronautin Takuya Onishi i (JAXA) prane qytetit te Zhezkazgan, Kazakistan te dielen ,30 tetor, 2016. Rubins, Ivanishin dhe Onishi jane kthyer pas 115 diteve ne hapesire, ku kane sherbyer si anetare te ekspedites se 48 dhe 49 ne bordin e Stacionit Nderkombetar te Hapesires.

Soyuz touches down with parachute overhead
Kjo eshte nje foto e bere ne momentin kur anija Soyuz ka prekur token diten e sotme (30 tetor,2016) ne Kazakistan–duke rikthyer 3 austronautet e ekspedites se 49.Fotoja bere nga Bill Ingalls.

Expedition 49 crew members in chairs outside Soyuz

Austronatja e NASA’s Kate Rubins, majtas, kozmonauti rus Anatoly Ivanishin i Roscosmos, ne qender, dhe astronauti Takuya Onishi i (JAXA) djathtas,jane te ulur ne karrige jashte anijes Soyuz MS-01 pak çaste pasi u ulen ne nje zone te larget ne afersi te qytetit te Zhezkazgan, Kazakistan te dielen, 30 tetor, 2016 . Rubins, Ivanishin dhe Onishi jane kthyer pas 115 diteve ne hapesire, ku kane sherbyer si anetare te ekspedites se 48 dhe 49 ne bordin e Stacionin Nderkombetare te Hapesires.

Photo Credit: (NASA/Bill Ingalls)

Perditesimi per here te fundit 30 tetor,2016.

Tags:  Expedition 49, Image of the Day, International Space Station (ISS), Landings
Advertisements