Mickey Mouse ne planetin Merkur.Kjo foto e mrekullushme e kapur nga orbiteri Messenger i Nasa-s,tregon kete krater gjigant i cili ka formen e personazhit te Disney,Mickey Mouse.Kjo forme perbehet nga krateri gjigant ne midis dhe nga dy basene ne krye te kraterit gjigant.

Tags:Orbiteri MESSENGER,Planeti Merkur.

Advertisements