Tre anetaret e ekuipazhit Te ardhshem per ne Stacionin Nderkombetar te Hapesires jane planifikuar per tu nisur te premten,23 shtator . Nisja do te filloje ne 1:15 te darkës EDT ne NASA TV dhe faqen e internetit te agjencise.

NASA astronaut Shane Kimbrough, se bashku me Kozmonautet Sergey Ryzhikov dhe Andrey Borisenko i agjencise ruse Roscosmos, do te fillojne udhetimin ne 2:16 te darkes nga Baikonur ne kosmodromin ne Kazakistan . Ekuipazhi i ekspedites se 49/50 do te shpenzoje rreth pese muaj se bashku ne bordin e stacionit hapesinore.

Credits: NASA/Victor Zelentsov

Shikojne live nisjen ne NASA-TV:http://www.nasa.gov/nasatv

Tags:  Expedition 49, Expedition 50, International Space Station (ISS)
Advertisements