-Secila nga keto dy montazhe tregon kater pamje sintetike te Titanit krijuar,duke perdorur te dhenat vizuale te fituara nga spektometri i hartave me infra te kuqe (VIMS) ne bordin e anijes Cassini te NASA-s ne mes viteve 2004 dhe 2015. Cassini ka fluturuar mbi Titan rreth nje here ne muaj, mesatarisht, qe nga viti 2004, me qellim per te vezhguar henen gjigande dhe per te perfituar nga graviteti i saj per formimin e trajektores se anijen ne sitemin saturnian.

-Referencat:http://go.nasa.gov/1MH2PMF

Advertisements